23 Вересень 2017р.
ПАТ Львівський жиркомбінат

У 2008 році на ЛЖК розпочато виробництво майонезів під ТМ "Щедро" на основі натурального яєчного жовтка (а не порошку): "Львівський Преміум" (80%), "Провансаль Преміум" (72%), "Провансаль" (67%), "Провансаль Золотий" (50%). Ці майонези стрімко набрали популярність серед українських споживачів, і вже у 2010 році майонези ТМ "Щедро" отримали звання "Бренд Року - 2010" у номінації "Бездоганна якість". У 2014 було здобуто виногороду у дегустаційному конкурсі World Food Ukraine – 2014.

Великий асортимент майонезної та маргаринової продукції експортується за кордон. Підприємствам харчової промисловості Львівський жиркомбінат пропонує високоякісні та економічні маргарини та жири для виробництва кулінарних, молочних, кондитерських і хлібобулочних виробів.

Лабораторія комбінату обладнана сучасним обладнанням, здійснює постійний контроль вхідної сировини та матеріалів. Продукція комбінату неодноразово була відзначена дипломами, грамотами та медалями за високу якість та виробничі показники підприємства.

Високим досягненням Львівський жиркомбінат завдячує самовідданій праці всього великого колективу підприємства!


(повернутися)

ПАТ "ЛЖК" - ТМ "Щедро". Всi права захищенi.